Uteseta 28 september – 1 oktober 2023

Jag bjuder nu in er till Uteseta i magiska Ommaby i fullmånens sken! 🧡

Vi öppnar Cirkeln kl 20 på torsdagskvällen och stänger när vi är klara på söndagen, allra senast kl 14.

En Uteseta är en fantastisk och omvälvande upplevelse och kräver noga förberedelser och arbete innan. Jag guidar er igenom hela processen och kommer att hålla “elden brinnande” hela tiden ni sitter ute. Efteråt gör vi en del uppföljande arbete och har en ceremoni på kvällen efter för att manifestera och fira det som ni har fått till er under natten.

Det krävs av dig att du har god kontakt med dina Andehjälpare och är villig att låta dig utmanas 🧡. Vanligtvis så sitter man på en Uteseta tills man är “klar” men ni kommer endast att sitta en natt. Det är en bra början för att känna på hur det kan vara 🧡.

Har du frågor som behöver besvaras och kanske står vid ett vägskäl så är det här ett ypperligt tillfälle! Kan lova att det blir en upplevelse du aldrig glömmer…..

Du anmäler och ställer frågor till monica@ommaby.se . Mer information och vad du ska ta med får du efter godkänd anmälan.

Din investering är 2 995 kr inkl moms och i det priset ingår boende, frukost efter Uteseta och lunch på söndagen. Det finns max 6 platser.

Namasté 🧡🧡🧡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *