Nya vägar

Trettio år har det blivit här i underbara Ommaby….. Jag har aldrig bott någonstans så länge i hela mitt liv.

Vägen hit var krokig men nödvändig. Stack hemifrån när jag var sexton i ett försök att bli fri. Drog till USA när det inte räckte…. Kom hem igen på lögner och de fortsatte tills jag var mer än femtio fyllda. Dagen kom då jag slog mig fri, på riktigt! Det var en befrielse som inte går att beskriva.

Trots det så ångrar jag inget, det är min historia som har gjort mig till den jag är idag. Och jag är stolt över den jag är idag. Jag har överlevt det mesta, ibland med skadade vingar. Men jag putsade och putsade och en dag kände jag mig HEL igen.

Och det började när jag satte fötterna utanför ”råttehuset” i Omma. När fötterna landade på denna heliga jord, så hörde jag rösten ”jag är hemma”. En obeskrivlig känsla. Så har allt varit en ”dans” sen dess? Nej verkligen inte. Kampen har varit lång och stundtals övermäktig.

Men jag har lärt mig så otroligt mycket! Jag har lärt mig renovera gamla hus, hantera förlust av goda vänner, två smällar i den berömda ”väggen” och mycket, mycket mer. Jag är så tacksam!

Idag är jag Ett. Idag är jag Hel.

Jag får leva fullt ut och utveckla min kunskap inom shamanismen mer än någonsin. Året som varit har getts ytterligare möjligheter att ”gå inåt” och söka rötterna. De rötter som är så djupt begravda i den skånska myllan. Jag har haft den stora glädjen att få dela med mig av mina kunskaper inom hantverk i form av att bygga trummor, som att få visa på Shamanens Vandring i Livets Väv. Har fått så många vänner i detta och är så tacksam.

Nu är det dags att gå vidare och utveckla ytterligare. Därför har jag nu tagit beslutet att hålla kurser och sammankomster framöver här i magiska Ommaby. Det kommer att krävas att en hel del faller på plats, men jag är full av tillförsikt att Universum levererar.

Så alla ni underbara människor! Vi ses i Ommaby!

Namasté 🧡

Monica

5 svar på ”Nya vägar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *