Lite uppdatering 😊

Det Ă€r mĂ„nga som undrar vad som Ă€r pĂ„ gĂ„ng, min tystnad i sociala media och om jag ska ha nĂ„gra kurser, trĂ€ffar eller trumbyggning…. Det gör mig glad att ni saknar mig 🧡.

Jag genomgĂ„r ett djupt helande som tar mycket av min tid. Det har varit pĂ„ gĂ„ng lĂ€nge men pĂ„ grund av min tidigare livssituation sĂ„ har det helt enkelt inte varit lĂ€ge….

Nu har jag tömt husen och platsen pĂ„ allt som hör till den destruktiva relationen som nu nĂ€r jag ser tillbaka inte gett mig mycket glĂ€dje. Ja fast, glĂ€dje infann sig nĂ€r jag sĂ„g vederbörande lĂ€mna för gott……

Men det tar tid att bli Hel igen. Det krĂ€vs mod och massor av ensamtid. Och det mesta handlar om att förlĂ„ta sig sjĂ€lv för att vara sĂ„ naiv och “snĂ€ll”. Ja inte emot mig sjĂ€lv utan mot andra. Och det gĂ€ller Ă€ven en del av utomstĂ„ende som har korsat min vĂ€g genom Ă„ren.

Jag har aktivt valt att lÀgga ner all kursverksamhet, jourhavande hÀxa och shamanskt helande för att jag ska fÄ tid att jobba med mig sjÀlv och vad som ska ske framöver. Det Àr inte helt sÀkert att jag kommer fortsÀtta med att dela med mig av den kunskap jag har och fÄtt i mina livsvandringar. Och dÄ kanske du undrar varför jag resonerar sÄ?

Idag erbjuds det i princip hur mycket som helst och ju mer invecklat det lĂ„ter desto dyrare blir det för dig som “elev”. Idag kan du “utbilda” dig i humptielva dimensioner för att blir “mer högfrekvent/vibrerapĂ„högrenivĂ„erĂ€nallaandra” osv…… Jag vet inte om jag vill vara med i de svĂ€ngarna lĂ€ngre, ja jag menar de som kallar sig “ljusarbetare” och alla grupper pĂ„ Facebook….. Och pĂ„ det sĂ„ lĂ€gger vi lite droger och andra sĂ„ kallade “hjĂ€lpmedel”…

Varför göra nĂ„got som egentligen Ă€r sĂ„ enkelt sĂ„ komplicerat? Jo naturligtvis för att kunna ta mer betalt…. Klienter och kursdeltagare hos mig har berĂ€ttat skrĂ€ckhistorier om hur mycket de har betalt för…. ja ingenting egentligen…. Vilken dimension var det nu?????

Igen……. varför krĂ„ngla till det? Ja, om ni nu bortser frĂ„n den ekonomiska aspekten och istĂ€llet ser till vad den enskilda personen fĂ„r med sig hem att arbeta med för att förĂ€ndra och förbĂ€ttra sitt Liv?

Nu Ă€r det ju dĂ„ sĂ€kert att nĂ„gon blir offended/uppretad/kĂ€nnersiganklagad osv och dĂ„ Ă€r det ju bra tĂ€nker jag….. ta dĂ„ en funderare pĂ„ varför du blir det! Och gör jobbet och ta reda pĂ„ varför!

Nog om detta, jag fĂ„r se hur det blir helt enkelt. I morgon ska jag ta ett snack med Tor, han tycker jag har blivit alldeles för mesig och undrar nĂ€r jag ska sĂ€tta ner foten…..

Ja som du förstĂ„r sĂ„ kommer jag att sitta i kulisserna ett tag till och fortsĂ€tta mitt helandearbete. NĂ€sta fokus ligger pĂ„ mĂ€ssan pĂ„ HĂ€xans Hus den 19-20 augusti och jag kan sĂ€ga att kreativiteten flödar som aldrig förr! Det ska bli sĂ„ kul att fĂ„ visa upp mitt hantverk och fĂ„ feedback 🧡 Jag ser sĂ„ framemot denna mĂ€ssa!

Sen fĂ„r vi se om det blir nĂ„gon trĂ€ff till hösten 😊

NamastĂ© 🧡🧡🧡

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *