Sejd

Sejderskan – Vandraren

I mina tidigare liv har jag vandrat runt i ”byarna” och sejdat. Jag har mött många människor i behov av hjälp i sin vardag. Det har varit allt från att byarna har fått barn som inte överlevt till vuxen ålder, kvinnor som inte har ”blivit befruktade” till skördar som har slagit fel och människor som har svält till döds.

De har kallat mig via Väven och jag vandrade från by till by. De kallade mig Sejderskan och Vandraren.

Nu är det dags för mig att göra detta igen…. Länge, länge har Andevärlden språkat om behoven som finns i vårt samhälle. Att människor söker efter sitt ursprung. De söker efter ”meningen med Livet”, de söker efter sitt ”mål”.

Många famlar i mörker, ”går i väggen”, lever i destruktiva relationer….

Jag har nu beslutat mig för att återgå till det som jag är ämnad för. Det som jag gjort i så många Liv tidigare. Om jag inte lyssnar på det som ligger i min Väv, så kommer jag inte att kunna följa min Livsväg och det som är min uppgift sedan eoner.

Så vill du ha besök av Sejderskan/Vandraren kontakta mig för mer information.

Så hur går det till då?

Alla deltar i sejden med att sjunga, trumma och skallra så att sejderskan ”öppnar upp” till Andevärlden samtidigt som man går runt i cirkel. Sejderskan sitter lite högre upp så att deltagarnas energier inte ”stör”. När hon har fått kontakt så stöter hon med staven i marken och första personen går fram och ställer sin fråga och när hon har uppfattat frågan så stöter hon med staven igen. Frågeställaren backar då tillbaka lite och inväntar svaret. När sejderskan har fått svar så stöter hon med staven igen och frågeställaren går fram för att inhämta sitt svar. När detta är klart så går frågeställaren ut i cirkeln igen och fortsätter i ”galdrandet”.

Beroende på hur många som deltar, så kan varje person ställa allt från en till tre frågor var, så till skillnad från en seans så får alla deltagarna svar på sina frågor. Desto tydligare du ställer din fråga, desto tydligare svar kommer du att få.