Fler tider för konsultation/behandling

Hej alla fina där ute i Sverigelandet!

Då jag fått betydligt mindre att göra eftersom bokningarna på vandrarhemmet uteblir pga Corona så har jag sett över min verksamhet och bestämt mig för att frigöra fler dagar för konsultation/behandling.

Allt sker på distans så det finns ingen risk att sprida något virus, vilket ju är en fördel ?

Hur går det till då? Jo, du kontaktar mig via mail monica@ommaby.se eller via messenger på FB och så bokar vi en telefontid. När vi sen samtalar så hjälper jag dig till att komma till ett så tydligt “syfte” som möjligt, dvs det du vill veta eller behöver. Ibland är det “stora” frågor och då behöver vi bena ner det till dess ursprung. Allt detta för att du ska få ett så tydligt svar som möjligt ifrån Andevärlden. När du sen är nöjd med ditt syfte, så bokar vi en ny dag/tid när jag ringer tillbaka till dig med resultatet.

Jag gör de resor i Andevärlden som behövs för just dig. Det kan vara allt från att få svar på frågor till helande eller hämtning av själsdelar, eller alltihop samt mer… Jag vet aldrig när jag börjar mina resor vad som behövs. När vi sen pratar så berättar jag om vad som har hänt, vad som har gjorts, vem jag mött och hur mina resor har sett ut. Jag kan inte tolka vad som visats för mig för det är unikt för dig, men jag kan hjälpa dig att förstå och genom det kan du hitta din tolkning.

Priset för detta är 800 kr som sätts in efter vårt första samtal. Det inkluderar allt, inklusive om jag ska skicka något till dig eller skapa något kraftföremål.

Lediga telefontider just nu är den 26, 27, 30 och 31 mars. Jag återkommer med tider för april.

Namasté ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *