Årets första Nymåne

Ljuset börjar nu komma tillbaka och dagarna ökar i en rasande fart. Mörkermånen påminner om att det är dags att börja tänka på hur vi vill att året ska se ut och vad vi önskar oss. Men det är också en eftertankens och tacksamhetens tid. Dagarna är inte långa och vi behöver fortfarande vila. I vilan finner vi många svar och här i den korta stund som mörkermånen skänker oss lite mer mörker, så ta tillfället att passa på och gå inåt.

Du kan t ex ställa dig frågan – hur vill jag att mitt år ska se ut? vad önskar jag mig? vad vill jag ge till andra?

Men det är inte bara dags att så fröet inom oss….. Det är också tid att sätta de första frön av chili, paprika och varför inte begonia? Som är så vackra! Jag har förmånen att fortfarande plocka grönkål och morötter i trädgården. Vi har haft lite snö men inte mycket frost, som mest har det varit minus 5 grader. Så det är bara att plocka på *ler*

Vårens och sommarens program är ännu inte “hugget i sten”. Just nu ligger all prioritering på #trumbyggarkursimars2019 och Vårdagsjämningens ceremoni. Innan dess ska jag på Harmoni och Hälsomässa i Eslöv. Det var så trevligt sist så det vill jag inte missa!

Så, till vi hörs igen…… så dina frön inom dig och i Moder Jord

Namaste

2 svar på ”Årets första Nymåne”

  1. Tack för din vägledning. Att närvara förra årets ceremonier i Ommaby har gett mig närvaro och nya insikter. Glädje över att ljuset är på väg tillbaka och att känslan av dessa krafter som spira inom mig. Ny tro, nytt hopp.
    Namaste ärade vän

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *